Home
Brochure
Download brochure

Alles over het systeem

Het systeem is een stand-alone pakket dat u eenvoudig kunt koppelen aan uw eigen website. U laat in uw website bijvoorbeeld een knop 'reserveren' plaatsen en uw relaties komen in uw reserveringssysteem terecht. Het werkt via internet en u heeft er geen specifieke hard- of software voor nodig. Een computer met een internetverbinding is voldoende. Het systeem bestaat uit drie modules:
De beheermoduleMet de beheermodule kunt u het gehele systeem 'besturen'. U kunt faciliteiten aanmaken, openingstijden definiŽren, attributen toevoegen, relaties beheren, etc. U kunt ook uw medewerkers autoriseren om met het systeem te werken; u kunt tot in detail aangeven wie en wat iemand in het systeem mag doen. U kunt ook bepaalde tijden, waarop niet gereserveerd mag worden, blokkeren.

Met 'brieven/e-mail' kunt u uw relaties niet alleen e-mails of (opgemaakte) nieuwsbrieven versturen, maar ook bijvoorbeeld herinneringen of aanmaningen. In het systeem zit ook een onderdeel voor het versturen van facturen. U kunt uw personeel autoriseren om met het systeem te werken en u kunt bepalen wat zij wel en niet mogen in het systeem. Via het logboek kunt u precies volgen wat er in het systeem gebeurd. U heeft de touwtjes strak in handen.

De reserveringsmoduleDit is het feitelijke reserveersysteem voor uw relaties. Het systeem kunnen zij via uw eigen website op internet bereiken. In 4 of 5 stappen reserveren uw relaties een sportfaciliteit bij u. Het is overigens ook mogelijk om een gereserveerde faciliteit weer te annuleren. U bepaalt echter wel of dit mag, tot hoever van te voren en of er kosten aan verbonden zijn.Bij stap 4 kan men desgewenst (en indien u dit aanbiedt) attributen reserveren zoals tennisrackets en tennisballen. Hier staan ook de prijzen bij vermeld. Werkt u met abonnementen en moeten de attributen apart worden betaald dan kunnen deze bijvoorbeeld meteen via iDEAL worden betaald. Zo heeft u direct uw geld. Er zijn ook andere wijze van betalen mogelijk.

De receptiemoduleUw receptie kan via de 'receptiemodule' nieuwe relaties invoeren, zien wie er heeft gereserveerd, wie er komen en wie er daadwerkelijk zijn geweest. Nieuwe relaties krijgen daarna inloggegevens waarmee zij in het vervolg thuis een sportfaciliteit bij u kunnen reserveren. Na inloggen kunnen uw relaties kiezen uit de door u aangeboden sportfaciliteiten en men kan in de overzichtelijke agenda zien wanneer een faciliteit beschikbaar is. Bij het reserveren kunnen ook attributen zoals tennisrackets, tennisballen, etc. worden meegereserveerd.

Waar wilt u een antwoord op?

Terug naar de vorige pagina...
Wie kan het systeem gebruiken?
Wat zijn de kosten?

Mijn vraag staat er niet tussen

Stel hier uw vraag en wij geven u het antwoord

Plan Plan Internet BV
Winkler Prinsstraat 13
9403 AZ Assen
T (0592) 333 600
E info@ppibv.nl
W www.ppibv.nl

K.v.K. 04070020
BTW nr. NL8119.37.343.B01
© 2021 Plan Plan Internet BV   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Algemene leveringsvoorwaarden